За нас

Metalnishkafove.bg е електронен каталог, който предлага висококачествени продукти включващи: Метални шкафове, Метални гардероби, Ученически гардероби, Картотечни шкафове, Офис контейнери и Метални стелажи.

Контакти

Търси:

Условия за доставка


За всички продукти от онлайн магазин "Metalnishkafove.bg" доставката за гр. София е БЕЗПЛАТНА.

Всички офис контейнери, метални стелажи и офис закачалки се доставят БЕЗПЛАТНО в цялата страна!

За всички останали райони извън гр. София - металните шкафове, металните гардероби, металните кардекси, както и посетителските пейки се доставят срещу сумата от 18,00 лв без ДДС / 21,60 лв с ДДС/бр, до адрес посочен от клиента. При поръчка на по-големи количества, цената за доставка е по запитване и се уговаря допълнително.

---

Задавани въпроси:

1. Как ще ми бъде доставен продукта? Монтиран или в кашон?

 - Продуктите се доставят в кашон, с подробна инструкция за монтаж. Ако желаете монтаж, свържете се с нас, за да обсъдим тази възможност. Таксата за монтаж е 8% от стойността на продукта.


2.  Какво да направите, ако има повреден артикул или установите липсващи части?

 - Ако нещо не е наред с Вашата поръчка, ние ще направим всичко възможно, за да Ви помогнем. Моля обадете ни се на 0888 0888 65 или ни пишете на office@metalnishkafove.bg


3. За колко дни ще бъде изпълнена моята доставка?

 - Продуктите се доставят в зависимост от избрания от Вас модел. Сроковете са от 1 до 4 работни дни. За повече информация относно сроковете се обадете на 0888 0888 65.


4. Начини на плащане:

 

- В БРОЙ: при получаване на поръчката

- ПО БАНКОВ ПЪТ: след направената от вас поръчка, ще ви изпратим проформа фактура за плащане по банков път